05. Prosinac 2019.

Promocija e-publikacije “Kakvu mjesnu samoupravu želimo?”

U četvrtak 5. prosinca s početkom u 18 sati, u prostoru Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27, održava se promocija e-publikacije “Kakvu mjesnu samoupravu želimo?” Publikaciju će predstaviti dr. sc. Ivan Koprić, redovni profesor na zagrebačkom Pravnom fakultetu i dr. sc. Danijela Dolenec, izvanredna profesorica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.
Publikacija je dostupna na poveznici: https://www.h-alter.org/vijesti/kakvu-mjesnu-samoupravu-zelimo
Tribina se održava u okviru projekta Udruge za nezavisnu medijsku kulturu, financiranog sredstvima Grada Zagreba. Namijenjena je vijećnicima u zagrebačkim gradskim četvrtima i mjesnim odborima, članovima organizacija civilnog društva kao i svim zainteresiranim građanima. Bit će to prilika za razgovor s istaknutim stručnjacima o problematici mjesne samouprave u Zagrebu te vjerujemo da će zaključci i prijedlozi pridonijeti njezinom afirmiranju u skoroj budućnosti.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?