02. Rujan 2019.

Proračun jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave-pripreme – SEMINAR

Seminar “Proračun jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave-pripreme” održava se 02. rujna 2019. u 9:30 sati u organizaciji tvrtke Town Sight j.d.o.o., u Zagrebu, u Hrvatskoj obrtničkoj komori, Ilica 49.

Predavači:
Mladenka Karačić
, dipl. oec., načelnica Službe za državno računovodstvo i računovodstvo neprofitnih organizacija u Državnoj riznici Ministarstva financija Republike Hrvatske
Nevenka Brkić, dipl. oec., voditeljica Službe za podršku sustavu financiranja jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u Državnoj riznici Ministarstva financija Republike Hrvatske
Voditeljica radionice: Davorka Foretić, dipl. iur.

Teme:
• Izrada i elementi Proračuna
• Sastavnice i Upute Ministarstva financija
• Planiranje
• Primjeri izrade
• Upute za izradu proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za
• razdoblje 2020. – 2022.
• Izrada i donošenje financijskog plana proračunskih korisnika jedinica lokalne i područne
• (regionalne) samouprave [dalje: JLP(R)S]
• Izrada i donošenje proračuna JLP(R)S
• Dobro i manje dobro izrađeni proračuni JLP(R)S
• primjeri iz prakse
• Odluka ministra financija o udjelu sredstava fiskalnog izravnanja za pojedinu općinu, grad i županiju u ukupnim sredstvima fiskalnog izravnanja u 2020.

Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku.

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, ogledne primjere, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke.

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavnici, najkasnije dan prije održavanja radionice.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?