12. - 13. Srpanj 2018.

PROVEDBA PROJEKATA FINANCIRANIH IZ STRUKTURNIH FONDOVA! (3P: PREGLED – PAPIROLOGIJA – PRAKSA)

Program se održava 12. i 13. srpnja 2018.g. u maloj dvorani Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4, Split.

Pripremili ste EU projekt, dobili ste odluku o financiranju i potpisali Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava i pitate se kako dalje? Netom nakon potpisa ugovora korisnici imaju najviše pitanja, počinju paničariti i brinu oko toga hoće li sve napraviti u rokovima. Tomu dodatno doprinosi i uspostavljanje režima provedbe kod posredničkog tijela razine dva (dalje: PT2), zbog čega dolazi do kašnjenja u dostavi provedbenih paketa dokumentacije, a neke se provedbene radionice uopće ne održe.

Bonus: Sudjelovanjem u praktičnom treningu polaznici ostvaruju 4 boda za produženje certifikata u području javne nabave…

Napominjemo da članovi Udruge gradova imaju popust od 10% na višemjesečne programe usavršavanja i osposobljavanja te 15% na ostale jednodnevne i dvodnevne treninge i edukacije.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?