13. - 14. Lipanj 2018.

Prva međunarodna konferencija „Zagreb Ethics and Compliance 2018“

Prva međunarodna konferencija „Zagreb Ethics and Compliance 2018“ (ZEC 2018) na temu poslovne etike i usklađenosti održava se 13. i 14. lipnja 2018. u Zagrebu, hotel Westin, u organizaciji tvrtke Ravecon d.o.o.

„Zagreb Ethics and Compliance 2018“ obrađuje teme poslovne etike, usklađenosti, anti-korupcije, upravljanja rizicima, društveno odgovornog poslovanja i nefinancijskog izvještavanja te je jedina takva konferencija u široj regiji.

Jedan od ciljeva konferencije je podići svijest o etičkom promišljanju u javnom i privatnom sektoru te, između ostaloga, istaknuti važnost u sprječavanju korupcije odnosno upravljanju njezinim rizicima u javnoj upravi, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, javnopravnim tijelima, trgovačkim društvima u kojima država te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju vlasničke udjele.

Konferencija podupire jačanje općih principa dobrog upravljanja i organizacije koji podrazumijevaju odgovornost, učinkovitost, transparentnost, otvorenost, participativnost, osjetljivost i pravičnost javnog – poslovnog političkog i privatnog sektora. Svojim edukacijskim opsegom, Zagreb Ethics and Compliance 2018 daje svoj doprinos jačanju stručnih kompetencija etičkih povjerenika, državnih i lokalnih dužnosnika te javnih službenika, menadžera i gospodarstvenika kao i promjeni stavova šire zainteresirane javnosti.

Promocija etičkih principa, unaprjeđenje sustava vrijednosti te jačanje integriteta u tijelima vlasti i uprave na državnoj i lokalnoj razini iznimno su bitni, stoga su pokrovitelji konferencije i Ministarstvo uprave i Udruga gradova.

Više informacija o prijavi i sudjelovanju potražite na linku https://ethicsandcompliance.eu/

Napominjemo da organizator odobrava povjerenicima za etiku čak 50% popusta na cijenu kotizacije!

Dio sredstava od uplaćenih kotizacija bit će doniran Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj za opremanje odjela Klinike za pedijatriju s ciljem poboljšavanja uvjeta boravaka djece i roditelja koji dolaze na bolničke odjele.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?