Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. - 14. Lipanj 2018.

Prva međunarodna konferencija „Zagreb Ethics and Compliance 2018“

Prva međunarodna konferencija „Zagreb Ethics and Compliance 2018“ (ZEC 2018) na temu poslovne etike i usklađenosti održava se 13. i 14. lipnja 2018. u Zagrebu, hotel Westin, u organizaciji tvrtke Ravecon d.o.o.

„Zagreb Ethics and Compliance 2018“ obrađuje teme poslovne etike, usklađenosti, anti-korupcije, upravljanja rizicima, društveno odgovornog poslovanja i nefinancijskog izvještavanja te je jedina takva konferencija u široj regiji.

Jedan od ciljeva konferencije je podići svijest o etičkom promišljanju u javnom i privatnom sektoru te, između ostaloga, istaknuti važnost u sprječavanju korupcije odnosno upravljanju njezinim rizicima u javnoj upravi, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, javnopravnim tijelima, trgovačkim društvima u kojima država te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju vlasničke udjele.

Konferencija podupire jačanje općih principa dobrog upravljanja i organizacije koji podrazumijevaju odgovornost, učinkovitost, transparentnost, otvorenost, participativnost, osjetljivost i pravičnost javnog – poslovnog političkog i privatnog sektora. Svojim edukacijskim opsegom, Zagreb Ethics and Compliance 2018 daje svoj doprinos jačanju stručnih kompetencija etičkih povjerenika, državnih i lokalnih dužnosnika te javnih službenika, menadžera i gospodarstvenika kao i promjeni stavova šire zainteresirane javnosti.

Promocija etičkih principa, unaprjeđenje sustava vrijednosti te jačanje integriteta u tijelima vlasti i uprave na državnoj i lokalnoj razini iznimno su bitni, stoga su pokrovitelji konferencije i Ministarstvo uprave i Udruga gradova.

Više informacija o prijavi i sudjelovanju potražite na linku https://ethicsandcompliance.eu/

Napominjemo da organizator odobrava povjerenicima za etiku čak 50% popusta na cijenu kotizacije!

Dio sredstava od uplaćenih kotizacija bit će doniran Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj za opremanje odjela Klinike za pedijatriju s ciljem poboljšavanja uvjeta boravaka djece i roditelja koji dolaze na bolničke odjele.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija