16. Travanj 2018.

Radionica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u vezi nabave spremnika

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost poziva vas na edukativnu radionicu povodom objavljenog javnog poziva za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada.

Prva radionica održava se u Zagrebu, 16. travnja, u 11:00 sati, u Velikoj vijećnici HGK (Rooseveltov trg 2).

Sudionicima će se uvodno obratiti ministar zaštite okoliša i energetike dr.sc. Tomislav Ćorić, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš i predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović.

Nakon uvodnih obraćanja djelatnici Fonda predstavnicima gradova i općina te njihovim komunalnim društvima detaljno će objasniti proceduru, način i uvjete prijave prema sljedećem redoslijedu:

1. Javni poziv i zahtjev za podnošenje iskaza interesa – Aleksandra Čilić
2. Nacrt ugovora između Fonda i JLS, izjava odgovorne osobe – Aleksandra Čilić
3. Prikaz mogućih nepravilnosti i korekcije – Aleksandra Čilić
4. Protokol o financijskom praćenju – Ivica Pili
5. Metodologija izračuna, podaci Hrvatske agencije za zaštitu okoliša, tehničke karakteristike spremnika – Mladen Kovač
6. Pitanja i odgovori
7. Praktični dio radionica na kojem će se prikazati simulacija prijava na javni poziv

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?