Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. Prosinac 2017.

Radionica: Izazovi i poticaji u provedbi strukturnih reformi

Europski odbor regija, 12. prosinca u Bruxellesu, s početkom u 14:30 sati organizira radionicu o provedbi strukturnih reformi za jedinice lokalne i regionalne samouprave.

Radionica će razmatrati kako se europski semestar provodi u državama članicama EU-a iz perspektive lokalnih i regionalnih vlasti te kako bi snažnija uključenost lokalnih i regionalnih vlasti mogla pomoći u provedbi strukturnih reformi.  Ključan dio rasprave posvetit će se mogućoj ulozi financijskih poticaja, uvjetovanosti i mjera za izgradnju kapaciteta kako bi se poboljšala provedba strukturnih reformi.

Prijenos uživo moći će se pratiti na poveznici https://livestream.com/corlive1/events/7921541

Ovdje potražite prijavnicu za sudjelovanje na radionici te detaljni program.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija