14. Prosinac 2017.

Radionica: Izazovi i poticaji u provedbi strukturnih reformi

Europski odbor regija, 12. prosinca u Bruxellesu, s početkom u 14:30 sati organizira radionicu o provedbi strukturnih reformi za jedinice lokalne i regionalne samouprave.

Radionica će razmatrati kako se europski semestar provodi u državama članicama EU-a iz perspektive lokalnih i regionalnih vlasti te kako bi snažnija uključenost lokalnih i regionalnih vlasti mogla pomoći u provedbi strukturnih reformi.  Ključan dio rasprave posvetit će se mogućoj ulozi financijskih poticaja, uvjetovanosti i mjera za izgradnju kapaciteta kako bi se poboljšala provedba strukturnih reformi.

Prijenos uživo moći će se pratiti na poveznici https://livestream.com/corlive1/events/7921541

Ovdje potražite prijavnicu za sudjelovanje na radionici te detaljni program.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?