12. Listopad 2018.

Radionica „Izrada proračuna JLP(R)S, izrada financijskih planova korisnika proračuna JLP(R)S za razdoblje 2019.-2021″

TIM 4 PIN organizira radionicu pod nazivom „Izrada proračuna JLP(R)S, izrada financijskih planova korisnika proračuna JLP(R)S za razdoblje 2019.-2021.“
Metodologija izrade proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, kao i financijskih planova korisnika proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave bit će okosnica ove radionice.
Na seminaru će se prezentirati i novine iz Upute Ministarstva financija za izradu proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave za razdoblje 2019. – 2021., a bit će i još tema iz područja računovodstva i poreza, posebice u dijelu najavljenih promjena, a značajnih za jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Naknada za sudjelovanje:
790,00 kn za jednog sudionika
590,00 kn za svakog sljedećeg sudionika iz iste institucije (uključen PDV, materijal i kava u pauzi)
NAPOMENA: Predstavnici gradova, članova Udruge gradova, ostvaruju popust od 10% na cijenu kotizacije.
Mjesto:
Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10, Zagreb
Datum i vrijeme održavanja:
12.10.2018.
10:00 – 15:00 h

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?