28. Lipanj 2019.

Radionica na temu novog Zakona o zemljišnim knjigama

U organizaciji TS Seminara održat će se radionica pod nazivom “Novi Zakon o zemljišnim knjigama – novi instituti i procesna pravila – što je ostalo isto?”.

Voditeljica radionice će biti urednica Davorka Foretić, a predavači Ana-Marija Končić, Voditeljica Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Sesvetama, Andrea Simić Rukavina, Viša savjetnica – specijalistica u Sektoru za zemljišnoknjižna i stvarna prava – Uprava za građansko, trgovačko i upravno pravo u Ministarstvu pravosuđa, i Ivo Đuratović, sudac, Predsjednik Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Novom Zagrebu.

Radionica će se održati u petak, 28. lipnja, u hotelu Central u Zagrebu (Branimirova 3).

Više informacija, program i prijave možete pronaći OVDJE. Cijena je 700,00 kuna + PDV za pojedinačne prijave te 630,00 kuna + PDV za grupne.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?