Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. Lipanj 2019.

Radionica na temu novog Zakona o zemljišnim knjigama

U organizaciji TS Seminara održat će se radionica pod nazivom “Novi Zakon o zemljišnim knjigama – novi instituti i procesna pravila – što je ostalo isto?”.

Voditeljica radionice će biti urednica Davorka Foretić, a predavači Ana-Marija Končić, Voditeljica Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Sesvetama, Andrea Simić Rukavina, Viša savjetnica – specijalistica u Sektoru za zemljišnoknjižna i stvarna prava – Uprava za građansko, trgovačko i upravno pravo u Ministarstvu pravosuđa, i Ivo Đuratović, sudac, Predsjednik Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Novom Zagrebu.

Radionica će se održati u petak, 28. lipnja, u hotelu Central u Zagrebu (Branimirova 3).

Više informacija, program i prijave možete pronaći OVDJE. Cijena je 700,00 kuna + PDV za pojedinačne prijave te 630,00 kuna + PDV za grupne.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija