17. Lipanj 2019.

Radionica na temu polugodišnjeg financijskog izvještaja

U organizaciji TS Seminara održat će se radionica pod nazivom “Polugodišnji financijski izvještaji proračuna i proračunskih korisnika – pripreme”. Radionicom će se ukazati na što treba obratiti pažnju kod sastavljanja polugodišnjih financijskih izvještaja. Također će se dati osvrt na utvrđene nepravilnosti te pregled evidentiranja specifičnih poslovnih događaja.

Voditeljica radionice će biti urednica Davorka Foretić, a predavači Mladenka Karačić, načelnica Službe za državno računovodstvo i računovodstvo neprofitnih organizacija u Državnoj riznici Ministarstva financija, i Nevenka Brkić, voditeljica Službe za podršku sustavu financiranja jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u Državnoj riznici Ministarstva financija.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 17. lipnja, u Hrvatskoj obrtničkoj komori u Zagrebu (Ilica 49).

Više informacija, program i prijave možete pronaći OVDJE. Cijena je 700,00 kuna + PDV za pojedinačne prijave te 630,00 kuna + PDV za grupne.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?