Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. Lipanj 2019.

Radionica na temu polugodišnjeg financijskog izvještaja

U organizaciji TS Seminara održat će se radionica pod nazivom “Polugodišnji financijski izvještaji proračuna i proračunskih korisnika – pripreme”. Radionicom će se ukazati na što treba obratiti pažnju kod sastavljanja polugodišnjih financijskih izvještaja. Također će se dati osvrt na utvrđene nepravilnosti te pregled evidentiranja specifičnih poslovnih događaja.

Voditeljica radionice će biti urednica Davorka Foretić, a predavači Mladenka Karačić, načelnica Službe za državno računovodstvo i računovodstvo neprofitnih organizacija u Državnoj riznici Ministarstva financija, i Nevenka Brkić, voditeljica Službe za podršku sustavu financiranja jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u Državnoj riznici Ministarstva financija.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 17. lipnja, u Hrvatskoj obrtničkoj komori u Zagrebu (Ilica 49).

Više informacija, program i prijave možete pronaći OVDJE. Cijena je 700,00 kuna + PDV za pojedinačne prijave te 630,00 kuna + PDV za grupne.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija