23. Studeni 2018.

Radionica “Prava, obveze i odgovornost u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi”

Radionica pod nazivom “Prava, obveze i odgovornost u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi”, u organizaciji Townsight j.d.o.o., održat će se 23. studenog, s početkom u 9:30, u Ilici 15 (1. kat).

Predavači:

Anita Markić, dipl. iur., načelnica Sektora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu u Ministarstvu uprave Republike Hrvatske
Vesna Šiklić Odak, dipl. iur., načelnica Sektora za razvoj ljudskih potencijala i etike u Ministarstvu uprave Republike Hrvatske

Voditeljica radionice: Davorka Foretić, dipl. iur.,

Teme:

• Zakon o plaćama u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi
  • Najvažnija materijalna prava lokalnih službenika prema kolektivnom ugovoru
  • Posljedice nedonošenja proračuna
  • Povreda službene dužnosti lokalnih službenika i namještenika

PRIJAVNICA

Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn po sudioniku.
Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00 po sudioniku

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR41 2330 0031 1540 9371 3 poziv na broj: prikazan na prijavnici, najkasnije tri dana prije održavanja radionice.

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, radni materijal i napitak za vrijeme prve stanke.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?