25. Listopad 2019.

Radionica “Promjene u sustavu državne uprave i njihov utjecaj na JLP(R)S i novine u službeničkim odnosima”

TS seminari organiziraju radionicu pod nazivom “Promjene u sustavu državne uprave i njihov utjecaj na JLP(R)S i novine u službeničkim odnosima”, koja će se održati 25. listopada, s početkom u 9:30, u prostorijama Hrvatske obrtničke komore (Ilica 49, Zagreb).

Predavači:

Vesna Šiklić Odak, dipl.iur., načelnica Sektora za razvoj ljudskih potencijala i etike u Ministarstvu uprave Republike Hrvatske
Anita Markić, dipl iur., načelnica Sektora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu u Ministarstvu uprave Republike Hrvatske

Voditeljica radionice:

Davorka Foretić, dipl. iur., urednica

Teme:

Novi Zakon o sustavu državne uprave (Narodne novine, br. 66/19)
Usklađivanje sa Zakonom o sustavu državne uprave
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima (Narodne novine, br. 70/19)

>> Program

>> Prijavnica

Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavnici, najkasnije dan prije održavanja radionice.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?