04. Prosinac 2019.

Radionica za komunalne, prometne i poljoprivredne redare – izrada akata + DODATNI TERMIN 5. prosinca!

Radionica je namijenjena pročelnicima odjela za komunalni sustav, komunalnim, prometnim i poljoprivrednim redarima.

Cilj ove radionice je obuka komunalnih, prometnih i poljoprivrednih redara za učinkovito vođenje prekršajnih postupaka po Zakonu o prekršaju i po Zakonu o upravnom postupku temeljem odredbi odluka o komunalnom redu i zakonskih i podzakonskih propisa po kojima postupaju.

Na radionici će polaznici sastavljati akte po zadanim prekršajima i konkretnim situacijama s kojima se susreću u svom radu.

Radionicu će voditi:

• Koviljka Aškić, univ.spec.oecoing, Direktorica u Eko.-Adria d.o.o.
  • Matko Lovreta, dipl. iur., Pročelnik upravnog odjela za komunalnu djelatnost Grada Makarske
  • Blagodar Španja, bacc.admin.publ., Voditelj Odsjeka komunalnog redarstva Grada Vodica

Lokacija održavanja:
USTANOVA ZA CJELOŽIVOTNO OBRAZOVANJE CTZ, Ul. Brešćenskog 4, 10000 Zagreb

Datum održavanja:   4. 12. 2019. (srijeda)

Cijena seminara: 1.600,00 kn

Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Popunjenu prijavnicu dostaviti na e-mail adresu: ekoadria@ekoadria.hr

Plaćanje po ponudi koju će biti dostavljena po prijavi.

>> PRIJAVNICA

>> PROGRAM

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?