Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. - 21. Listopad 2018.

Sajmovi hrane i zdravog življenja

Ministarstvo poljoprivrede i Grad Zagreb, od 18. do 21. listopada, organiziraju Sajmove hrane i zdravog življenja – središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži. Od ove godine etablirane Sajmove zdravog življenja koji su prepoznatljivim segmentima ekoloških proizvoda Organica, pčelarstva APItera i nekonvencionalnih metoda Mystic – u prethodnih 8 godina privukli mnogobrojnu publiku, nadograđuju Sajmom hrane.

Prošle godine na Sajmovima zdravog življenja sudjelovalo je više od 250 domaćih i inozemnih izlagača uz održanih 180 sati programa na 6 pozornica!

U cilju promocije i promicanja kvalitete hrvatskih proizvoda i jačanja značaja organske proizvodnje, segment hrane u najširem smislu bit će posebna tema u izlagačkom i konferencijskom dijelu te će uključivati proizvode zaštićene oznake izvornosti, zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla i hrvatske otočne proizvode. Više na https://bit.ly/2I7p1Yl

Sajmove hrane i zdravog življenja organizira Zagrebački velesajam u suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede i Grada Zagreba te uz veliku potporu mnogih institucija kao partnera na projektu.

Izlagači na Sajmu hrane su tvrtke iz svih grana prehrane, organske i cjelokupne poljoprivredne proizvodnje, LAG-ovi (Lokalne akcijske grupe), OPG-ovi, strukovna udruženja i institucije.

Sajam je prodajnog karaktera.

stručnom programu ističemo konferenciju 18.10.2018. “Budućnost Zajedničke poljoprivredne politike Europske unije” te Okrugli stol 19.10.2018. na temu: “Nepoštene trgovačke prakse – pravni okvir u RH te stanje i pristup rješavanja ovog problema u EU” u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj.

SAMOVI ZDRAVOG ŽIVLJENJA u izložbenom i stručnom dijelu prezentirat će holistički pristup te primjenu prirodnih i nekonvencionalnih metoda u poboljšanju zdravlja.

Nastavljamo s radionicama kuhanja zdrave hrane i prirodne kozmetike, prezentacijom tehnika za sklad duha i tijela i mnoštvom korisnih sadržaja i savjeta za svakodnevnu primjenu.

Ovogodišnja tema Subotnjeg popodneva na rubu znanosti– “Nevidljive stvarnosti“.

Sudjelujte na Sajmovima i rezervirajte svoje izložbeno mjesto.

Prijavom do 30.6.2018. ostvarujete povoljniju cijenu sudjelovanja!

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija