Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

07. Ožujak 2019.

Znanstveno-stručni skup Instituta za javnu upravu

Institut za javnu upravu organizira znanstveno-stručni skup na temu “Normalizacija statusa javnih službenika – rješenje ili zamka”.

Skup se održava u četvrtak 7. ožujka 2019. od 9.00 – 17.00 h u dvorani Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49, Zagreb.

Urednice su prof. dr. sc. Gordana Marčetić, dr. sc Tijana Vukojičić Tomić i dr. sc. Iva Lopižić.

Na ovogodišnjem skupu će se analizirati aktualno stanje službeničkog zakonodavstva u Hrvatskoj i komparativnim službeničkim sustavima te raspravljati o utjecaju i ulozi globalnih trendova u području upravljanja ljudskim potencijalima na stanje u Hrvatskoj.

Uz znanstvena izlaganja koja će sadržajno obuhvatiti opće trendove i komparativna iskustva u području zapošljavanja, plaća i ocjenjivanja, usavršavanja i obrazovanja javnih službenika, te outsourcinga, na skupu će se osobita pozornost posvetiti novom pravnom uređenju plaća državnih i javnih službenika u RH pa zaseban panel biti posvećen toj problematici.

U sklopu panela o plaćama, usporedit će se normativno i stvarno stanje u Hrvatskoj te proširiti iskustvima iz zemalja regije.

Na skupu će biti simultano održana i dva okrugla stola na teme: „Etika i integritet u javnoj upravi“ te „Obrazovanje i usavršavanje javnih službenika“.

Po završetku skupa formulirat će se zajednički zaključci i stručni prijedlozi za poboljšanje postojećeg stanja koji će biti upućeni nadležnim institucijama.

07.03.19. IJU savjetovanje

IJU 07.03.19. Prijavnica

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija