Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. - 15. Rujan 2017.

Savjetovanje o lokalnoj samoupravi (Rabac)

Udruga gradova organizira sad već i tradicionalno savjetovanje o lokalnoj samoupravi koje će se održati u Rapcu od 13. do 15. rujna 2017. godine.

Na savjetovanju će biti riječi o reformi i perspektivi lokalne samouprave s aspekta teorije i svakodnevne prakse, sukobu interesa i fiskalnoj odgovornosti, složenim i ne uvijek idiličnim odnosima tijela lokalne jedinice i načinima kako ih premostiti te o primarnoj i uvijek aktualnoj temi – lokalnim financijama u kontekstu zakonskih propisa o financiranju i porezima.

Prvi dan bit će posvećen URBACT-u te će se predstaviti novine i uspješni URBACT gradovi, a predstavit ćemo i edukacije koje gradovi članovi mogu bez naplate naručiti i dobiti od Udruge gradova. Kao i prošli puta, domaćin savjetovanja je Grad Labin, a mjesto održavanja je hotel VALAMAR SANFIOR.

Predstavnici gradova, članova Udruge gradova, ne plaćaju kotizaciju za sudjelovanje na savjetovanju uz obaveznu prethodnu registraciju, ali snose troškove dolaska i smještaja. Broj sudionika iz jednog grada nije ograničen.

Ovdje pogledajte Dnevni red Rabac 13-15 rujna 2017

Ovdje možete izvršiti registraciju.

Informacije o rezervaciji hotelskog smještaja uskoro na ovom mjestu

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija