13. - 15. Rujan 2017.

Savjetovanje o lokalnoj samoupravi (Rabac)

Udruga gradova organizira sad već i tradicionalno savjetovanje o lokalnoj samoupravi koje će se održati u Rapcu od 13. do 15. rujna 2017. godine.

Na savjetovanju će biti riječi o reformi i perspektivi lokalne samouprave s aspekta teorije i svakodnevne prakse, sukobu interesa i fiskalnoj odgovornosti, složenim i ne uvijek idiličnim odnosima tijela lokalne jedinice i načinima kako ih premostiti te o primarnoj i uvijek aktualnoj temi – lokalnim financijama u kontekstu zakonskih propisa o financiranju i porezima.

Prvi dan bit će posvećen URBACT-u te će se predstaviti novine i uspješni URBACT gradovi, a predstavit ćemo i edukacije koje gradovi članovi mogu bez naplate naručiti i dobiti od Udruge gradova. Kao i prošli puta, domaćin savjetovanja je Grad Labin, a mjesto održavanja je hotel VALAMAR SANFIOR.

Predstavnici gradova, članova Udruge gradova, ne plaćaju kotizaciju za sudjelovanje na savjetovanju uz obaveznu prethodnu registraciju, ali snose troškove dolaska i smještaja. Broj sudionika iz jednog grada nije ograničen.

Ovdje pogledajte Dnevni red Rabac 13-15 rujna 2017

Ovdje možete izvršiti registraciju.

Informacije o rezervaciji hotelskog smještaja uskoro na ovom mjestu

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?