07. Prosinac 2018.

Seminar „Komunalno redarstvo – postupanje i ovlasti“

Imajući u vidu veliki broj zakonskih i podzakonskih akata, kao i veliki broj akata JLS po kojima su dužni postupati komunalni redari, tvrtka Eko-Adria d.o.o. poziva vas na seminar/radionicu namijenjenu komunalnim redarima i pročelnicima upravnih odjela za komunalno gospodarstvo.

Na seminaru/radionici imati ćete priliku rješavati i konkretne probleme iz vaše svakodnevne prakse i zajedno sa našim predavačima iznaći najbolja rješenja za probleme s kojima se svakodnevno susrećete, a koji mogu biti specifični za svaku pojedinu JLS-e.

Radionice će voditi:

• Koviljka Aškić, univ.spec.oecoing, Direktorica u Eko.-Adria d.o.o.
  • Matko Lovreta, dipl. iur., Pročelnik upravnog odjela za komunalnu djelatnost Grada Makarske
  • Blagodar Španja, bacc.admin.publ., Voditelj Odsjeka komunalnog redarstva Grada Vodica

Seminar će se održati u petak, 7. prosinca, u Ustanovi za cjeloživotno obrazovanje CTZ, Ul. Brešćenskog 4, u Zagrebu.

PROGRAM

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?