30. Listopad 2019.

Seminar “Promjene u vodnokomunalnom sektoru – obveze lokalne samouprave i isporučitelja vodnih usluga”

Informator, u srijedu 30. listopada, organizira seminar pod nazivom “Promjene u vodnokomunalnom sektoru – obveze lokalne samouprave i isporučitelja vodnih usluga”.

Seminar je namijenjen pročelnicima i službenicima upravnih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koji rade na poslovima komunalnog gospodarstva, lokalnim dužnosnicima te dužnosnicima i zaposlenicima isporučitelja vodnih usluga. Na seminaru će biti predstavljeni novi propisi iz područja vodnokomunalnog gospodarstva i pojašnjene obveze isporučitelja vodnih usluga i jedinica lokalne samouprave u nastavku procesa reforme vodnokomunalnog sektora. Rad na seminaru uključuje predavanja uz PowerPoint prezentacije i moderiranu raspravu.

Kotizacija:
Naknada za sudjelovanje na seminaru iznosi 980,00 kn (PDV uključen) po sudioniku.

Pogodnost za pretplatnike Informatora:
Pretplatnici lista Informator koji su podmirili obvezu za 2019., plaćaju kotizaciju u iznosu od 833,00 kn (PDV uključen) po sudioniku.
Naknada uključuje:
Sudjelovanje na seminaru, skriptu s PowerPoint prezentacijama, koja nakon seminara može poslužiti kao podsjetnik za postupanje, radni pribor, snack i napitak za vrijeme stanke. Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Novog informatora d.o.o. broj HR2823400091100150348, uz poziv na broj: 01-301019-OIB PLATITELJA, najkasnije do dana održavanja seminara.
Dodatne informacije:
tel: 01/4095-024

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?