27. Ožujak 2018.

Simpozij “Financiranje energetski učinkovitih nekretnina”

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizator je simpozija na temu: “FINANCIRANJE ENERGETSKI UČINKOVITIH NEKRETNINA”, koji se održava 27. ožujka 2018. u Zagrebu u trajanju od 09 do 14 sati u hotelu Academia, Tkalčićeva br. 88.

Glavne teme simpozija bit će:

– Razvoj tržišta energetski učinkovitih nekretnina u razdoblju 2018-2025
– ESIF Krediti za energetsku učinkovitost – budućnost kreditiranja i financiranja energetske učinkovitosti u različitim sektorima
– Novosti iz Direktive o energetskom svojstvu zgrada
– Energetska učinkovitost u procesu procijene vrijednosti nekretnina te
– Kako financirati energetske obnove iz EU fondova i što nam je na raspolaganju?

Detaljnije o programu:

EeMAP Program_FINANCIRANJE ENERGETSKI UČINKOVITIH NEKRETNINA

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?