Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. - 07. Prosinac 2018.

Skup o Održivoj urbanoj mobilnosti u Zagrebu

ODRAZ i mreža CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE pozivaju prometne stručnjake, prostorne planere, predstavnike udruga, javnih poduzeća te sve zainteresirane za temu održivog prometa u gradovima da se pridruže na skupu o održivoj urbanoj mobilnosti koji će se održati 6. prosinca 2018. godine s početkom u 11.00 sati u HKD Napredak (Bogovićeva 1/I. kat, Zagreb).

Na raspravi i panelu bit će zanimljive prezentacije te ćete imati priliku čuti o primjerima dobre prakse, što Zagreb i drugi gradovi rade po pitanju održive mobilnosti. Iz programa izdvajamo panel raspravu o integriranom prometu te predstavljanje aktivnosti Grada Zagreba kao što su Pametna mobilnost, dijeljenje prometa te Zagreb Pedicab.

Više o programu možete doznati ovdje.

Sudjelovanje prijavite do petka 30. studenog 2018. putem on-line prijave na ovoj poveznici.

Skup se održava uz podršku programa URBACT III.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija