06. - 07. Prosinac 2018.

Skup o Održivoj urbanoj mobilnosti u Zagrebu

ODRAZ i mreža CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE pozivaju prometne stručnjake, prostorne planere, predstavnike udruga, javnih poduzeća te sve zainteresirane za temu održivog prometa u gradovima da se pridruže na skupu o održivoj urbanoj mobilnosti koji će se održati 6. prosinca 2018. godine s početkom u 11.00 sati u HKD Napredak (Bogovićeva 1/I. kat, Zagreb).

Na raspravi i panelu bit će zanimljive prezentacije te ćete imati priliku čuti o primjerima dobre prakse, što Zagreb i drugi gradovi rade po pitanju održive mobilnosti. Iz programa izdvajamo panel raspravu o integriranom prometu te predstavljanje aktivnosti Grada Zagreba kao što su Pametna mobilnost, dijeljenje prometa te Zagreb Pedicab.

Više o programu možete doznati ovdje.

Sudjelovanje prijavite do petka 30. studenog 2018. putem on-line prijave na ovoj poveznici.

Skup se održava uz podršku programa URBACT III.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?