28. Ožujak 2017.

Tematska sjednica Skupštine Udruge gradova o financiranju i raspolaganju imovinom

U Zagrebu se 28.3.2017. godine u hotelu Sheraton s početkom u 14.30 sati održava tematska sjednica Skupštine Udruge gradova o financiranju i upravljanju imovinom. Sjednici prethodi dodjela priznanja za inovacije i najbolju praksu INpuls2016.

RADNI PROGRAM

utorak, 28. ožujka 2017., Zagreb, hotel Sheraton, Ulica kneza Borne 2

14.30 – 16.30 TEMATSKA SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUGE GRADOVA O FINANCIRANJU I RASPOLAGANJU IMOVINOM

14.30 – 14.45 Pozdravni i uvodni govori– Željko Turk, predsjednik Udruge gradova i gradonačelnik Zaprešića
– Goran Marić, ministar državne imovine
– Zdravko Marić, ministar financija14.45 – 15.00 Kuda idu (lokalne) financije? – Zdravko Marić, ministar financija

14.45 – 16.30 Panel rasprava o financiranju i raspolaganju imovinom u gradovima

– Goran Marić, ministar državne imovine
– Zdravko Marić, ministar financija
– dr. sc. Ante Bajo, viši znanstveni suradnik, Institut za javne financije i izvanredni profesor, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
– Željko Turk, predsjednik Udruge gradova i gradonačelnik Zaprešića
– mr. sc. Vojko Obersnel, gradonačelnik Rijeke
– Renato Krulčić, gradonačelnik Pazina
– Slavko Kojić, pročelnik Gradskog ureda za financije Zagreba

16.30 Završne riječi

Prijave za sudjelovanje na tematskoj sjednici Skupštine se provode putem registracijskog sustava na kraju ove stranice pritiskom na tipku “Prijavi se za sudjelovanje”. Dovoljan je jedan pritisak na tipku “Prijavi se za sudjelovanje” (idući pritisak je odjava) nakon čega će se vaše ime pojaviti na listi ispod, a na vašu e-mail adresu će stići potvrda o uspješnoj prijavi.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?