Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. - 19. Listopad 2018.

Smart islands 2018 na Krku i Hvaru

Veleposlanstvo Danske organizator je dva skupa “Smart islands 2018” koji se održavaju na Krku dana 18. listopada te na Hvaru 19. listopada.

Na oba će skupa biti riječi o danskim iskustvima u osmišljavanju i provedbi mjera za uspostavu energetski održivih otoka. Iz primjera kolega iz Danske vidjet ćemo da održivih otoka u smislu brižnog i promišljenog raspolaganja energijom ne bi bilo bez suštinske sinergije lokalnih vlasti i akademske zajednice te udruga i svakog pojedinog građanina. Dugogodišnja i sustavna edukacija, tehnička i tehnološka unaprijeđenja te ulaganja u (novo)energetski sektor, preduvjet su održivosti otoka, time i ostanka života na njima.

Zašto danski otoci znaju i mogu te gdje su hrvatski otoci na putu održivosti, racionalnog trošenja energije te zaštite voda i okoliša, poslušajte na skupovima u Krku i Hvaru.

Program, Krk 2018
Program Hvar 2018

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija