Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. - 06. Srpanj 2018.

SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE

Program se održava od 2. do 6. srpnja 2018. u maloj dvorani Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4, Split.

Sudjelovanjem u Specijalističkom programu izobrazbe u području javne nabave polaznici će naučiti kako primijeniti postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016), te će steći preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Program se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, uključuje 30 sati predavanja i 20 sati vježbi na kojima se svladava zakonodavni i institucionalni okvir sustava javne nabave u RH i EU, planiranje u sustavu javne nabave, odabir i provedba…

Napominjemo da, zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj suradnji Udruge gradova s tvrtkom EU PROJEKTI i gđom Arianom Velom, članovi Udruge gradova imaju popust od 10% na višemjesečne programe usavršavanja i osposobljavanja te 15% na ostale jednodnevne i dvodnevne treninge i edukacije.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija