02. - 06. Srpanj 2018.

SPECIJALISTIČKI PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE

Program se održava od 2. do 6. srpnja 2018. u maloj dvorani Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4, Split.

Sudjelovanjem u Specijalističkom programu izobrazbe u području javne nabave polaznici će naučiti kako primijeniti postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016), te će steći preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Program se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, uključuje 30 sati predavanja i 20 sati vježbi na kojima se svladava zakonodavni i institucionalni okvir sustava javne nabave u RH i EU, planiranje u sustavu javne nabave, odabir i provedba…

Napominjemo da, zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj suradnji Udruge gradova s tvrtkom EU PROJEKTI i gđom Arianom Velom, članovi Udruge gradova imaju popust od 10% na višemjesečne programe usavršavanja i osposobljavanja te 15% na ostale jednodnevne i dvodnevne treninge i edukacije.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?