27. - 05. Svibanj 2017.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave u organizaciji Učilišta EU PROJEKTI održava se u Zagrebu od 27.4.2017. do 5.5.2017. u Poslovnom centru Almeria, Ulica grada Vukovara 284, zgrada D, 3. kat.

Učilište EU PROJEKTI je nositelj ovlaštenja za program izobrazbe u području javne nabave po rješenju Ministarstva gospodarstva, KLASA: UP/I-406-01/15-01/04; URBROJ: 526-06-01-02-02/1-15-02.

Cilj izobrazbe u području javne nabave je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016). Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave sastoji se od dva dijela:

1. Program izobrazbe u području javne nabave (provodi se pri Učilištu EU PROJEKTI)
2. Pisani ispit (provodi se pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta)

Program traje 50 sati i sastoji se od teoretskog i praktičnog dijela. Kroz 30 sati predavanja i 20 sati vježbi svladava se zakonodavni i institucionalni okvir sustava javne nabave u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji, planiranje u sustavu javne nabave, odabir te provedba postupka javne nabave uključujući niz individualnih i skupnih konzultacija koje omogućuju individualni rad s polaznicima na specifičnim praktičnim pitanjima.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave namijenjen je:
• Javnim i sektorskim naručiteljima koji su obveznici javne nabave, te su obvezni u postupcima javne nabave angažirati stručnu osobu – specijalistu za javnu nabavu sa certifikatom,
• Ovlaštenim državnim i internim revizorima,
• Rukovoditeljima koji su odgovorni za sustav javne nabave,
• Gospodarskim subjektima koji sudjeluju u postupcima javne nabave, te
• Svim zainteresiranim fizičkim osobama i konzultantima koji smatraju da bi sudjelovanje u Programu izobrazbe pomoglo u daljnjoj karijeri.

Prednosti pohađanja programa izobrazbe u području javne nabave pri Učilištu EU PROJEKTI:
• Primjeri iz prakse za svaki postupak nabave,
• Dodatna poveznica s projektima financiranim iz fondova EU,
• Provedba programa u skladu s novim Zakonom o javnoj nabavi,
• Osvrt i priprema za ispit pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta,
• Tim vrhunskih stručnjaka za javnu nabavu,
• Metodologija rada i sadržaj predavanja su koncipirani na način da omogućuju polaznicima da nauče praktično provoditi postupke javne nabave,
• Polaženjem programa ulazite u UEP ALUMNI program, čime postajete dio EU PROJEKTI obitelji koja će vas pozivati na besplatne konferencije, predavanja, informirati vas o novostima u sustavu fondova EU i biti vaši partneri u radu.

Program će voditi stručnjaci u području javne nabave koji su upisani u registar trenera pri Ministarstvu gospodarstva, te posjeduju višegodišnje iskustvo na poslovima javne nabave i provedbi edukacija, usavršavanja i programa izobrazbe iz područja javne nabave:
• gđa. Daniela Banković, struč.spec.oec.
• gđa. Branka Filipović, dipl.oec.
• gđa. Karmen Meić, spec. javne nabave
• gđa. Katarina Depope Radman, dipl.iur

Detaljne informacije možete pronaći u dokumentima:
• Prijavnica EU PROJEKTI Prijavnica
• Program EU PROJEKTI Program

Cijena programa iznosi 3.400,00 kn po osobi plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni održavanje edukacije i predavanja uz pripadajuće materijale u pisanoj i elektronskoj formi, materijali za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije te 15% popusta na druge edukacije u organizaciji Učilišta.
Ukoliko se želite prijaviti, ispunite prijavnicu, a za sva dodatna pitanja, nazovite na 01 5534 878.
Nakon primljenog predračuna, a najkasnije do 26. travnja 2017.g. potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja „Za edukaciju“ i poziv na broj predračuna.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?