Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. - 05. Svibanj 2017.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave u organizaciji Učilišta EU PROJEKTI

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave u organizaciji Učilišta EU PROJEKTI održava se u Zagrebu od 27.4.2017. do 5.5.2017. u Poslovnom centru Almeria, Ulica grada Vukovara 284, zgrada D, 3. kat.

Učilište EU PROJEKTI je nositelj ovlaštenja za program izobrazbe u području javne nabave po rješenju Ministarstva gospodarstva, KLASA: UP/I-406-01/15-01/04; URBROJ: 526-06-01-02-02/1-15-02.

Cilj izobrazbe u području javne nabave je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016). Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave sastoji se od dva dijela:

1. Program izobrazbe u području javne nabave (provodi se pri Učilištu EU PROJEKTI)
2. Pisani ispit (provodi se pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta)

Program traje 50 sati i sastoji se od teoretskog i praktičnog dijela. Kroz 30 sati predavanja i 20 sati vježbi svladava se zakonodavni i institucionalni okvir sustava javne nabave u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji, planiranje u sustavu javne nabave, odabir te provedba postupka javne nabave uključujući niz individualnih i skupnih konzultacija koje omogućuju individualni rad s polaznicima na specifičnim praktičnim pitanjima.

Specijalistički program izobrazbe u području javne nabave namijenjen je:
• Javnim i sektorskim naručiteljima koji su obveznici javne nabave, te su obvezni u postupcima javne nabave angažirati stručnu osobu – specijalistu za javnu nabavu sa certifikatom,
• Ovlaštenim državnim i internim revizorima,
• Rukovoditeljima koji su odgovorni za sustav javne nabave,
• Gospodarskim subjektima koji sudjeluju u postupcima javne nabave, te
• Svim zainteresiranim fizičkim osobama i konzultantima koji smatraju da bi sudjelovanje u Programu izobrazbe pomoglo u daljnjoj karijeri.

Prednosti pohađanja programa izobrazbe u području javne nabave pri Učilištu EU PROJEKTI:
• Primjeri iz prakse za svaki postupak nabave,
• Dodatna poveznica s projektima financiranim iz fondova EU,
• Provedba programa u skladu s novim Zakonom o javnoj nabavi,
• Osvrt i priprema za ispit pri Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta,
• Tim vrhunskih stručnjaka za javnu nabavu,
• Metodologija rada i sadržaj predavanja su koncipirani na način da omogućuju polaznicima da nauče praktično provoditi postupke javne nabave,
• Polaženjem programa ulazite u UEP ALUMNI program, čime postajete dio EU PROJEKTI obitelji koja će vas pozivati na besplatne konferencije, predavanja, informirati vas o novostima u sustavu fondova EU i biti vaši partneri u radu.

Program će voditi stručnjaci u području javne nabave koji su upisani u registar trenera pri Ministarstvu gospodarstva, te posjeduju višegodišnje iskustvo na poslovima javne nabave i provedbi edukacija, usavršavanja i programa izobrazbe iz područja javne nabave:
• gđa. Daniela Banković, struč.spec.oec.
• gđa. Branka Filipović, dipl.oec.
• gđa. Karmen Meić, spec. javne nabave
• gđa. Katarina Depope Radman, dipl.iur

Detaljne informacije možete pronaći u dokumentima:
• Prijavnica EU PROJEKTI Prijavnica
• Program EU PROJEKTI Program

Cijena programa iznosi 3.400,00 kn po osobi plativo temeljem predračuna izdanog od strane Učilišta EU PROJEKTI. U cijenu su uključeni održavanje edukacije i predavanja uz pripadajuće materijale u pisanoj i elektronskoj formi, materijali za praktične vježbe i stručno individualno savjetovanje tijekom edukacije te 15% popusta na druge edukacije u organizaciji Učilišta.
Ukoliko se želite prijaviti, ispunite prijavnicu, a za sva dodatna pitanja, nazovite na 01 5534 878.
Nakon primljenog predračuna, a najkasnije do 26. travnja 2017.g. potrebno je uplatiti iznos kotizacije na račun broj: HR5223400091110691294 kod PBZ d.d. uz oznaku plaćanja „Za edukaciju“ i poziv na broj predračuna.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija