15. Travanj 2019.

SPLIT – Obuka komunalnih redara

Obuka se održava 15. travnja u hotelu Radisson i počinje u 10 sati.
Broj sudionika iz grada, člana Udruge gradova, nije ograničen.
Sudjelovanje na obuci se ne naplaćuje.

PROGRAM OBUKE:
9.30 – 10.00
Kava dobrodošlice
Početak obuke komunalnih redara

10.00 – 10.30
Zakonska regulativa za postupanje komunalnog redarstva – Sonja Polonijo, savjetnica, Eko Murvica d.o.o.
10.30 – 11.00
Odluka o komunalnom redu – temelj za postupanje komunalnog redarstva – Koviljka Aškić, direktorica Eko-Adria d.o.o.
11.00 – 11.30
Nadzor komunalnog reda – videonadzor, uređaji i zakonska regulativa – Darko Gelo, predstavnik tvrtke Alarmautomatika d.o.o.
11.30 – 11.45
Propisi o gospodarenju otpadom i komunalno redarstvo – Sonja Polonijo savjetnica, Eko Murvica d.o.o.
11.45 – 12.00
Pauza za kavu
12.00 – 13.30
Prekršajni zakon i Zakon o općem upravnom postupku – primjeri rješenja, optužnih prijedloga i drugih akata – Matko Lovreta, pročelnik, Grad Makarska
13.30 – 14.15
Postupanje komunalnog redarstva na pomorskom dobru
Primjena Zakona o općem upravnom postupku u praksi – Blagodar Španja, voditelj Odsjeka komunalnog redarstva, Grad Vodice
14.15 – 15.30
Ručak

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?