12. - 14. Listopad 2018.

Sport Fest 2018 – brže, više, jače u Poreču

U Poreču se od 12. do 14. listopada održava Sport Fest 2018 – brže, više, jače, najveći regionalni sajam sporta.

U sklopu ovogodišnjeg Sport Festa bit će održano predstavljanje prvog multifunkcionalnog dječjeg sportskog igrališta u Hrvatskoj.

Svečano otvorenje Sport Festa održat će se 12. listopada u Poreču, prema sljedećem rasporedu:

11.00 Poreč, Sportska dvorana Žatika – Svečano otvorenje Sport Festa i kratak obilazak sajma
11.30 Poreč, Sportska dvorana Žatika – Prezentacija Ka2al dječjeg igrališta
12.30 Poreč, luka – Prijevoz brodom na otok Sveti Nikola
13.00 Otok Sveti Nikola – Svečano otvorenje Ka2al igrališta uz prezentaciju aktivnosti
14.00 Valamar hotel Isabella – Domjenak

Više informacija o mogućnosti sudjelovanja na konferenciji Sport Festa te mogućnosti smještaja po posebnim uvjetima u hotelima Valamar grupacije možete pronaći u sljedećim dokumentima:

Sport Fest 2018 info
Sport Fest Ka2al dječje igralište
Sport Fest – cijene smještaja

Za detaljnije informacije molimo kontaktirajte gđu Ninu Pavlović, voditeljicu komunikacija tvrtke AB Sport Consulting d.o.o. putem: nina@absport.hr

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?