Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

29. Ožujak 2017.

Stručno savjetovanje na temu prvostupanjskog upravnog postupka u JLRS (Rijeka)

Kundih Savjetovanja iz Rijeke, uz pokroviteljstvo Udruge gradova, organiziraju stručno savjetovanje s praktičnim pitanjima prvostupanjskog upravnog postupka u jedinicama lokalne i regionalne samouprave. Savjetovanje će se održati 29. ožujka u Hotelu Jadran u Rijeci, od 10 do 16 sati.

Predavač je istaknuti stručnjak dr.sc. Dario Đerđa, predstojnik Katedre za upravno pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Savjetovanje je namijenjeno zaposlenicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, javnih ustanova i komunalnih trgovačkih društava koji odlučuju u upravnim stvarima.

Kotizacija za savjetovanje iznosi 1.350,00 kuna + PDV, ukupno 1.687,00 kuna, a za članove Udruge gradova 1.200,00 kuna + PDV, ukupno 1.500,00 kuna.

Broja sudionika je ograničen na maksimalno 30 pa savjetujemo da što ranije izvršite prijavu i uplatu kako biste pravovremeno osigurali mjesto na savjetovanju.

Krajnji rok za prijave i uplate je 24. ožujka, 2017.

Kotizacija uključuje sudjelovanje na savjetovanju (6 nastavnih sati), radni materijal, ručak + coffeebreak, raspravu i odgovore na pitanja.

Kotizacija se uplaćuje u korist Kundih savjetovanja, Rijeka na transakcijski račun IBAN HR2524070001100415618 OTP banka d.d. Pod poziv na broj upišite datum savjetovanja i vaš OIB (00 29032017-OIB) s naznakom “Kotizacija za savjetovanje u Rijeci, 29.03.2017.”

Potrebno je ispuniti i online obrazac za prijavu za sudjelovanje na portalu www.pomorskodobro.com ili u članku o savjetovanju preuzmite obrazac u Word formatu i dostavite ga e-mailom na pomorskodobro@05vizija.net.

Sve dodatne informacije o savjetovanju možete dobiti na 052 211 730 ili 098 170 7110.

Za sudionike savjetovanja osigurane su povlaštene cijene smještaja u svim Jadran hotelima u Rijeci: Hotel Jadran, Hotel Neboder i Hotel Continental. Rezervacije na 051 494 010 ili e-mail: anamarija.ruzic@jadran-hoteli.hr. Rezervacije se potvrđuju na upit prema raspoloživosti.

Detaljne informacije o savjetovanju možete pronaći ovdje.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija