29. Ožujak 2017.

Stručno savjetovanje na temu prvostupanjskog upravnog postupka u JLRS-ima – Predavač: dr.sc. Dario Đerđa, predstojnik Katedre za upravno pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Kundih Savjetovanja iz Rijeke, uz pokroviteljstvo Udruge gradova, organiziraju stručno savjetovanje s praktičnim pitanjima prvostupanjskog upravnog postupka u jedinicama lokalne i regionalne samouprave. Savjetovanje će se održati 29. ožujka u Hotelu Jadran u Rijeci, od 10 do 16 sati.

Predavač je istaknuti stručnjak dr.sc. Dario Đerđa, predstojnik Katedre za upravno pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Savjetovanje je namijenjeno zaposlenicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, javnih ustanova i komunalnih trgovačkih društava koji odlučuju u upravnim stvarima.

Kotizacija za savjetovanje iznosi 1.350,00 kuna + PDV, ukupno 1.687,00 kuna, a za članove Udruge gradova 1.200,00 kuna + PDV, ukupno 1.500,00 kuna.

Broja sudionika je ograničen na maksimalno 30 pa savjetujemo da što ranije izvršite prijavu i uplatu kako biste pravovremeno osigurali mjesto na savjetovanju.

Krajnji rok za prijave i uplate je 24. ožujka, 2017.

Kotizacija uključuje sudjelovanje na savjetovanju (6 nastavnih sati), radni materijal, ručak + coffeebreak, raspravu i odgovore na pitanja.

Kotizacija se uplaćuje u korist Kundih savjetovanja, Rijeka na transakcijski račun IBAN HR2524070001100415618 OTP banka d.d. Pod poziv na broj upišite datum savjetovanja i vaš OIB (00 29032017-OIB) s naznakom “Kotizacija za savjetovanje u Rijeci, 29.03.2017.”

Potrebno je ispuniti i online obrazac za prijavu za sudjelovanje na portalu www.pomorskodobro.com ili u članku o savjetovanju preuzmite obrazac u Word formatu i dostavite ga e-mailom na pomorskodobro@05vizija.net.

Sve dodatne informacije o savjetovanju možete dobiti na 052 211 730 ili 098 170 7110.

Za sudionike savjetovanja osigurane su povlaštene cijene smještaja u svim Jadran hotelima u Rijeci: Hotel Jadran, Hotel Neboder i Hotel Continental. Rezervacije na 051 494 010 ili e-mail: anamarija.ruzic@jadran-hoteli.hr. Rezervacije se potvrđuju na upit prema raspoloživosti.

Detaljne informacije o savjetovanju možete pronaći ovdje.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?