Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. Studeni 2017.

Tematsko Savjetovanje akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“

Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ i Savez društava Naša djeca Hrvatske organiziraju tradicionalno tematsko Savjetovanje akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ koje će se ove godine održati u utorak 21. studenoga 2017. godine s početkom u 10,00 sati u Starogradskoj vijećnici Skupštine Grada Zagreba, Ulica Sv. Ćirila i Metoda 5 u Zagrebu.

Ovogodišnji program bit će raznovrstan kao i svih prethodnih godina, a glavna tema u radnom dijelu Savjetovanja bit će u znaku Strateškog planiranja za djecu i novog Strateškog plana akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ za period 2018.-2020.

Više informacija o programu Savjetovanja:

savjetovanje GO 2017-pozivnica

Dolazak je potrebno potvrditi do 17. 11. na iva@savez-dnd.hr ili anna@savez-dnd.hr.
Dodatne informacije moguće je dobiti na telefon 01/49 22 959, u Savezu DND Hrvatske.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija