21. Studeni 2017.

Tematsko Savjetovanje akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“

Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ i Savez društava Naša djeca Hrvatske organiziraju tradicionalno tematsko Savjetovanje akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ koje će se ove godine održati u utorak 21. studenoga 2017. godine s početkom u 10,00 sati u Starogradskoj vijećnici Skupštine Grada Zagreba, Ulica Sv. Ćirila i Metoda 5 u Zagrebu.

Ovogodišnji program bit će raznovrstan kao i svih prethodnih godina, a glavna tema u radnom dijelu Savjetovanja bit će u znaku Strateškog planiranja za djecu i novog Strateškog plana akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ za period 2018.-2020.

Više informacija o programu Savjetovanja:

savjetovanje GO 2017-pozivnica

Dolazak je potrebno potvrditi do 17. 11. na iva@savez-dnd.hr ili anna@savez-dnd.hr.
Dodatne informacije moguće je dobiti na telefon 01/49 22 959, u Savezu DND Hrvatske.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?