20. - 23. Svibanj 2019.

Treći Hrvatski ruralni parlament

Treći Hrvatski ruralni parlament održat će se u Vodicama i Tisnom, od 20. do 23. svibnja 2019. godine. Više informacija na stranici ruralniparlament.com.

>> PROGRAM parlamenta

>> POZIV s detaljima terenskih radionica

Svoje sudjelovanje prijavite što prije putem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici (budući da je broj sudionika ograničen): HRP2019_prijavnica

Za sudjelovanje na terenskim radionicama potrebno je ispuniti poseban prijavni obrazac za (jednu) odabranu radionicu, kojem se može pristupiti kroz glavnu prijavnicu ili putem dolje navedenih linkova:

TR1. X FAKTOR – PAMETNO UPRAVLJANJE: http://bit.ly/HRP-TR1

TR2. PRIRODA i DRUŠTVO: http://bit.ly/HRP-TR2

TR3. RESURSI NISU VJEČNI: http://bit.ly/HRP-TR3

TR4. DIGITALNA SELA – OKSIMORON?: http://bit.ly/HRP-TR4

TR5. SUTRA JA VOZIM!: http://bit.ly/HRP-TR5

TR6. RURALNI BIZNIS – OD POLJOPRIVREDNIKA DO PODUZETNIKA: http://bit.ly/HRP-TR6

TR7. ZAJEDNIČKO TRŽIŠTE JE PREDNOST, A NE PRIJETNJA: http://bit.ly/HRP-TR7

TR8. ZAŠTO SMO OSTALI U HRVATSKOJ?: http://bit.ly/HRP-TR8

TR9. GLOBALNI CILJEVI ODRŽIVOG RAZVOJA I RURALNI PROSTOR: http://bit.ly/HRP-TR9

TR10. RESURSI LOKALNE RIBARSKE ZAJEDNICE: http://bit.ly/HRP-TR10

Trošak sudjelovanja | Svim sudionicima pokriveni su troškovi materijala, obroka i prijevoza na terenske radionice. Za sudjelovanje se ne plaća kotizacija.

Smještaj i prijevoz  | Sudionici sami osiguravaju svoj smještaj i prijevoz do mjesta održavanja 3. HRP-a.

Informacije o mogućem smještaju tijekom 3. HRP-a.

1. Hotel Olympia, Vodice(ponuda/obrazac hotela)
  2. Hotel Plava Laguna (ponuda hotela) –info@hotel-plava-laguna.com
  3. Turističko naselje Jezera Village –reception@jezeravillage.com . (Cijena po osobi je 212,00 kn te se odobrava popust od 10%.)

U slučaju rezervacije za opcije 2. i 3. potrebno je naglasiti da se radi o sudjelovanju na 3. Hrvatskom ruralnom parlamentu i pozvati se na dogovor s LAG-om More 249 i Općinom Tisno.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?