03. - 04. Lipanj 2019.

Trening o Planovima održive urbane mobilnosti 2.0

CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE i Grad Koprivnica, hrvatski partner projekta CIVITAS Prosperity pozivaju članove mreže CIVINET iz Hrvatske – predstavnike gradova i ostale dionike uključene u integrirano planiranje prometa da rezerviraju termin za trening o Planovima održive urbane mobilnosti 2.0, koji će se održati od 3. do 4. lipnja 2019. u Rijeci.

Naglasak će biti na interaktivnom i terenskom radu te aktualnim temama planiranja prometa, kao što su:
– stanje i budućnost Planova održive urbane mobilnosti (SUMP)
– kako dobiti političku podršku za integrirano planiranje prometa
– kako se nositi sa SUMP-ovima u malim gradovima i općinama
– kako povezati integrirani promet i prostorno planiranje
– kako komunicirati s javnošću i uključiti ih u pripremu i provedbu SUMP-ova
– korištenje javnih prostora u planiranju prometa
– planiranje intermodalnosti

Edukacija će započeti 3. lipnja u popodnevnim satima i završiti 4. lipnja, također u popodnevnim satima.
Trošak smještaja i putovanja snose sami sudionici. Trošak ručka 4. lipnja snosi organizator.

Više informacija o treningu i obrasci za prijavu bit će objavljeni uskoro.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?