15. Lipanj 2018.

Varaždin: 3. CIVINET Forum

Pozivamo vas na CIVINET Forum koji će se održati 15. lipnja 2018. u Varaždinu u Skupštinskoj dvorani Varaždinske županije (Franjevački trg 7, Varaždin).

Forum organiziraju Varaždinska županija i mreža za održivu mobilnost CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE (ODRAZ je tajništvo mreže). Tema ovogodišnjeg Foruma je “Održiva mobilnost i integrirani prijevoz putnika u funkciji pozitivnih demografskih kretanja“.

Na Forumu će biti predstavljeni primjeri dobre prakse održive mobilnosti:

Ø  RUMOBIL – održivi sustavi javnog prijevoza za ruralne regije koji pozitivno utječu na demografiju

Ø  Transfermuga, zajednička tražilica održivih prijevoznih usluga za Akvitaniju, Baskiju i Navaru

Ø  Varaždinska županija prema održivoj mobilnosti – nova pruga za Zagreb i pilot linija Integriranog prijevoza putnika

U panelu sudjeluju:

• Janez Koželj / podžupan Mestne občine Ljubljana
  • Srđan Škunca / pročelnik Odjela gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem, Grad Rijeka
  • prof. dr. sc. Aleksandar Lukić / Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu, Odsjek za geografiju
  • Radimir Čačić / župan Varaždinske županije, Varaždin
  • Rok za prijavu je petak 8.6. 2018.>>  https://goo.gl/QhBjDC
    Više informacija >> http://civinet-slohr.eu/otvorene-prijave-za-3-civinet-forum-u-varazdinu/

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?