Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

17. Rujan 2018.

FINALNI PROGRAM savjetovanja “Važnost ulaganja lokalnih i regionalnih zajednica u djecu”

Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ i Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske pozivaju vas na tematsko savjetovanje pod nazivom „Važnost ulaganja lokalnih i regionalnih zajednica u djecu“ koje će se održati u ponedjeljak 17. rujna 2018. godine s početkom u 10,00 sati u Samoboru u Centru za mlade „Bunker“, Ulica Savke Dabčević Kučar 8, 10340 Samobor. Planirano trajanje savjetovanja je od 10 do 13 sati.

Na Savjetovanju će biti riječi o ključnim pitanjima vezanim za ulaganja u djecu te će se poseban naglasak staviti na postojeće prijedloge tzv. „dječjeg proračuna“ i primjere dobre prakse pojedinih gradova i općina u izdvajanjima i praćenju izdvajanja za djecu.

Dodatne informacije o Savjetovanju možete dobiti na telefon 01/49 22 959, u Savezu DND Hrvatske.

Samobor – tematsko savjetovanje 17.09.18. – II. poziv
Samobor – tematsko savjetovanje 17.09.18. – prijavnica

FINALNI PROGRAM SAVJETOVANJA:

SAMOBOR 17.09.18. Program savjetovanja FINALNI

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija