17. Rujan 2018.

Važnost ulaganja lokalnih i regionalnih zajednica u djecu – tematsko savjetovanje

Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ i Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske pozivaju vas na tematsko savjetovanje pod nazivom „Važnost ulaganja lokalnih i regionalnih zajednica u djecu“ koje će se održati u ponedjeljak 17. rujna 2018. godine s početkom u 10,00 sati u Samoboru u Centru za mlade „Bunker“, Ulica Savke Dabčević Kučar 8, 10340 Samobor. Planirano trajanje savjetovanja je od 10-13 sati.

Na Savjetovanju će biti riječi o ključnim pitanjima vezanim za ulaganja u djecu te će se poseban naglasak staviti na postojeće prijedloge tzv. „dječjeg proračuna“ i primjere dobre prakse pojedinih gradova i općina u izdvajanjima i praćenju izdvajanja za djecu.

Dodatne informacije o Savjetovanju možete dobiti na telefon 01/49 22 959, u Savezu DND Hrvatske.

DND Poziv Samobor

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?