Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. Svibanj 2018.

Velika fešta urbane kulture u Zaboku

Arhitekt Tomislav Vreš i gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžek predstavit će javnosti projekt izgradnje zabočkog centra urbane kulture u petak 18. svibnja, s početkom u 21 sat, u ZCUK Regeneratoru. Promociji i popularizaciji čitavog projekta pridonijet će bogat zabavni i glazbeni program, koji će se odvijati paralelno na dvije lokacije, u ZCUK Regeneratoru i Ljetnoj pozornici Polanović u Zaboku, a nastavit će se u subotu 19. svibnja.

Centar će činiti tri samostojeća objekta s trgom na kojem će biti stalno natkrivena pozornica, a u njemu će se smjestiti kreativni inkubator, hostel, malo boutique kino, društvene prostorije, koncertni prostor, svirane, studio i uredske prostorije. Gradu Zaboku partneri u projektu su udruge Regenerator, HGF, Mraz, Mreža udruga Zagor i Gokul.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija