18. Svibanj 2018.

Velika fešta urbane kulture u Zaboku

Arhitekt Tomislav Vreš i gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžek predstavit će javnosti projekt izgradnje zabočkog centra urbane kulture u petak 18. svibnja, s početkom u 21 sat, u ZCUK Regeneratoru. Promociji i popularizaciji čitavog projekta pridonijet će bogat zabavni i glazbeni program, koji će se odvijati paralelno na dvije lokacije, u ZCUK Regeneratoru i Ljetnoj pozornici Polanović u Zaboku, a nastavit će se u subotu 19. svibnja.

Centar će činiti tri samostojeća objekta s trgom na kojem će biti stalno natkrivena pozornica, a u njemu će se smjestiti kreativni inkubator, hostel, malo boutique kino, društvene prostorije, koncertni prostor, svirane, studio i uredske prostorije. Gradu Zaboku partneri u projektu su udruge Regenerator, HGF, Mraz, Mreža udruga Zagor i Gokul.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?