22. Siječanj 2019.

World Cafe programa FEEDSCHOOLS

U okviru projekta FEEDSCHOOLS, financiranog iz EU fonda za regionalni razvoj (ERDF) kroz Interreg Mediterranean Programme, HEP ESCO-a i Hrvatski savjet za zelenu gradnju organiziraju WORLD CAFE koji za cilj ima, u neformalnom i interaktivnom okruženju, predstaviti najvažnije elemente i rezultate projekta te osigurati povratne informacije dionika.

FEEDSCHOOLS nastoji pružiti lokalnim vlastima nova rješenja, tehnička i financijska, koja će im pomoći u implementaciji koncepta “Nearly Zero Energy Building” (nZEB) u školama. Inovativni pristup sastoji se u razvoju transnacionalnog i holističkog alata za podršku i izradu web baza inovativnih najboljih praksi po principima obnove prema nZEB-u. U okviru projekta FEEDSCHOOLS biti će organizirane i edukacije usmjerene na promjenu ponašanja i svijesti u školama.

Radionica će se održati 22. siječnja 2019. godine u Velikoj dvorani stare Upravne zgrade HEP-a d.d., na 7. katu, Ulica grada Vukovara 37, Zagreb.

Program i prijavnicu možete pronaći OVDJE.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?