Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. Siječanj 2019.

World Cafe programa FEEDSCHOOLS

U okviru projekta FEEDSCHOOLS, financiranog iz EU fonda za regionalni razvoj (ERDF) kroz Interreg Mediterranean Programme, HEP ESCO-a i Hrvatski savjet za zelenu gradnju organiziraju WORLD CAFE koji za cilj ima, u neformalnom i interaktivnom okruženju, predstaviti najvažnije elemente i rezultate projekta te osigurati povratne informacije dionika.

FEEDSCHOOLS nastoji pružiti lokalnim vlastima nova rješenja, tehnička i financijska, koja će im pomoći u implementaciji koncepta “Nearly Zero Energy Building” (nZEB) u školama. Inovativni pristup sastoji se u razvoju transnacionalnog i holističkog alata za podršku i izradu web baza inovativnih najboljih praksi po principima obnove prema nZEB-u. U okviru projekta FEEDSCHOOLS biti će organizirane i edukacije usmjerene na promjenu ponašanja i svijesti u školama.

Radionica će se održati 22. siječnja 2019. godine u Velikoj dvorani stare Upravne zgrade HEP-a d.d., na 7. katu, Ulica grada Vukovara 37, Zagreb.

Program i prijavnicu možete pronaći OVDJE.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija