Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. Studeni 2018.

Zagreb: LIFE tematski info dan

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, nacionalna kontakt točka EU Programa LIFE, poziva Vas na LIFE tematski info dan – Upravljanje i informiranje. Info dan će se održati u hotelu International u Zagrebu, 13. studenog 2018. s početkom u 9 sati. 

Cilj ovog susreta je predstaviti mogućnosti korištenja Programa LIFE u područjima Upravljanje i informiranje za Okoliš te Upravljanje i informiranje za Klimu

Projekti iz ovog područja promiču podizanje svijesti o pitanjima okoliša i klime, stvaranje javne potpore i potpore dionika za razvoj politika Unije na području okoliša i klime te promoviraju spoznaje o održivom razvoju i novim modelima održive potrošnje.

Broja sudionika je ograničen, stoga svoje sudjelovanje prijavite ovdje.

U prilogu možete pronaći nacrt dnevnog reda, a za sva dodatna pitanja obratite se na e-mail adresu: life@mzoe.hr.

Nacrt dnevnog reda

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija