13. Studeni 2018.

Zagreb: LIFE tematski info dan

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, nacionalna kontakt točka EU Programa LIFE, poziva Vas na LIFE tematski info dan – Upravljanje i informiranje. Info dan će se održati u hotelu International u Zagrebu, 13. studenog 2018. s početkom u 9 sati.

Cilj ovog susreta je predstaviti mogućnosti korištenja Programa LIFE u područjima Upravljanje i informiranje za Okoliš te Upravljanje i informiranje za Klimu

Projekti iz ovog područja promiču podizanje svijesti o pitanjima okoliša i klime, stvaranje javne potpore i potpore dionika za razvoj politika Unije na području okoliša i klime te promoviraju spoznaje o održivom razvoju i novim modelima održive potrošnje.

Broja sudionika je ograničen, stoga svoje sudjelovanje prijavite ovdje.

U prilogu možete pronaći nacrt dnevnog reda, a za sva dodatna pitanja obratite se na e-mail adresu: life@mzoe.hr.

Nacrt dnevnog reda

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?