26. - 27. Travanj 2018.

Zagreb: Trening za izgradnju facilitatorskih vještina

Centre for Participatory Leadership organizira trening namijenjen početnicima i onima s malo iskustva u facilitiranju grupa, a koji žele naučiti konkretne tehnike i načine njihove primjene.

Trening obuhvaća:
  • Osnovne pojmove – moderacija/facilitiranje, uloga moderatora i principi rada…
  • Prednosti i načini primjene facilitatorskih vještina u radu…kako facilitaciju smjestiti u vaš posao
  • Principe grupne dinamike i dizajniranja rada s grupom…što se i zašto dešava s grupom i kako to pratiti u radu
  • Razne tehnike rada s grupom – kroz primjere iz prakse i vježbe… otvaranja , upoznavanja, grupni i rad u paru, zajednički rad grupe, nominacije tema i selekcija, grafički feedback…samo su neke koje stoje na raspolaganju
  • Kako i zašto vizualizirati rad grupe –  kako omogućiti vidljivim ono što nastaje kao rezultat rada
  • Planiranje i dizajniranje rada s grupama…kako sve staviti u cjelinu – radionice, treninzi, sastanci…
  • Intenzivno vježbanje raznih tehnika u radu s grupama, uz detaljnu grupnu analizu i povratne informacije…

Za sve sudionike treninga uz dva dana treninga organizator je osigurao i follow-up individualni sat, kako bi što bolje mogli primijeniti stečena znanja!

Način rada:

Interaktivni trening – kombinacija kraćih predavanja, rada u parovima, malim grupama i plenumu, te  individualnom i grupnom vježbanju facilitatorskih tehnika na primjerima sudionika ili studijama slučaja  koji se odabiru u skladu s potrebama onih koji sudjeluju. Trening prati priručnik s detaljima tehnika i pristupa u radu s grupom, kako bi uz njegovu pomoć početnici mogli trening odmah primijeniti u svom radu.

Lokacija: Impact Hub Zagreb, Vlaška 70E, Zagreb – lako dostupno javnim prijevozom, a za osobna vozila u blizinu su parkirališta i garaže uz naplatu po satu (Importane Galeria i parking Vlaška 77).
Cijena sudjelovanja:  2400,00 kn (plus PDV 25%)
Cijena uključuje dva dana treninga, follow-up individualni sat (online u slučaju polaznika van Zagreba) i priručnik.
Popusti:
Privatne osobe i sudionici iz neprofitnih i javnih organizacija ostvaruju popust od 25%
Članovi Udruge gradova ostvaruju popust od 10% (prilikom prijave u rubrici “Napomena” napisati UDRUGA GRADOVA).
PRIJAVE za trening popunite ovdje! Na osnovi popunjene prijavnice, organizator će prijaviteljima poslati ponudu za uplatu kotizacije. Prijave napraviti najkasnije do sedam dana prije početka treninga.  Nakon toga roka provjerite s organizatorima mogućnost sudjelovanja.
Više informacija na službenoj poveznici događaja.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?