06. Prosinac 2018.

Zagrebački forum o urbanoj sigurnosti 2018.

Zagrebački forum o urbanoj sigurnosti 2018., „Urbana (ne)sigurnost i novi sigurnosni izazovi“, Dani prevencije kriminaliteta održava se 6. prosinca 2018. u hotelu International.

Forum organizira Hrvatska udruga menadžera sigurnosti na otvorenoj platformi bez plaćanja kotizacije, ali s ograničenim brojem sudionika (60). Forum se organizira u okviru programa Hrvatskih dana sigurnosti 2018. – „Partnerstvo za sigurnost“.

ZUSF program 2018-11-5

Molimo vas da popunite prijavnicu i dostavite je na: uhms@uhms.hr ili fax.: +385 1 551 4735 i time osigurate mogućnost da se upoznate s najnovijim trendovima urbane sigurnosti i primjerima dobre prakse prevencije kriminaliteta u Hrvatskoj i Europi.

ZFUS 2018 – Prijavnica

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?