Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

06. Prosinac 2018.

Zagrebački forum o urbanoj sigurnosti 2018.

Zagrebački forum o urbanoj sigurnosti 2018., „Urbana (ne)sigurnost i novi sigurnosni izazovi“, Dani prevencije kriminaliteta održava se 6. prosinca 2018. u hotelu International.

Forum organizira Hrvatska udruga menadžera sigurnosti na otvorenoj platformi bez plaćanja kotizacije, ali s ograničenim brojem sudionika (60). Forum se organizira u okviru programa Hrvatskih dana sigurnosti 2018. – „Partnerstvo za sigurnost“.

ZUSF program 2018-11-5

Molimo vas da popunite prijavnicu i dostavite je na: uhms@uhms.hr ili fax.: +385 1 551 4735 i time osigurate mogućnost da se upoznate s najnovijim trendovima urbane sigurnosti i primjerima dobre prakse prevencije kriminaliteta u Hrvatskoj i Europi.

ZFUS 2018 – Prijavnica

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija