Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. studeni. 2018.

Društvene inovacije za bolji grad

Društvo arhitekata Zagreba i inicijativa Akupunktura grada Vas poziva na događanje “Društvene inovacije za bolji grad”, koje će se održati u prostorima Društva arhitekata Zagreb (Trg bana J. Jelačića 3/1) u četvrtak, 15. studenog, u 18 sati. Kroz predavanje i diskusiju moći ćete se upoznati s novim alatima i platformama za participativno uređivanje javnog prostora kao i recentnim primjerima njihove primjene.

U sklopu događanja održat će se promocija publikacije “Zagreb za mene: Studija akupunkture grada”, a bit će prezentirani i primjeri recentnih inovativnih i participativnih urbanih praksi koje grad Novi Sad provodi u sklopu priprema za grad kulture 2021. godine.

Na događanju sudjeluju:

  • dr.sc. Kristina Careva, dipl.ing.arh., Arhitektonski fakultet, Akupunktura grada (DAZ)
  • dr.sc. Rene Lisac, dipl.ing.arh., Arhitektonski fakultet, Akupunktura grada (DAZ)
  • dr.sc. Tomislav Pletenac, dipl.antr., Filozofski fakultet, Akupunktura grada (DAZ)
  • dr.sc. Jana Vukić, prof.soc., Filozofski fakultet, Akupunktura grada (DAZ)
  • mr.sc. Sandra Vlašić, Terra Hub, izvršna direktorica
  • Slobodan Jović, dipl. ing. arh., Fakultet tehničkih nauka, Društvo arhitekata Novi Sad, predsjednik
  • dr.sc. Darko Polić, dipl. ing. arh., JP “Urbanizam”-Zavod za urbanizam, Projekt kulturne infrastrukture, EPK Novi Sad 2021

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija