Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. svibanj. 2018.

Poziv na konferenciju Data driven government

Partneri Udruge gradova iz tvrtke Eventa01 pozivaju vas da nam se pridružite kao gost na poludnevnoj konferenciji na temu DATA DRIVEN GOVERNMENT, koji će se održati u petak 18.5. u HUB385, Petračićeva 4, Zagreb.

Na konferenciji vas očekuju dva poznata međunarodna stručnjaka s Data Sicence (Big Data, Analytics) područja te istaknuta imena iz lokalne zajednice.

Cilj je istaknuti najbolje prakse i potaknuti raspravu o tome kako javni sektor može maksimizirati obilje dostupnih podataka i unaprijediti uključenost građana u procese te povećati produktivnost zaposlenika kroz dijeljenje i podatkovnu analitiku. (data sharing and data analytics). Ova poludnevna konferencija dio je veće međunarodne konferencije Data Science Economy 2018. (17. i 18.5., http://ds2economy.com/). Više detalja i program možete pronaći u privitku.

Sudjelovanje na poludnevnoj radionici je besplatno za članove Udruge gradova. Broj sudionika je OGRANIČEN.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do utorka 15.5. na mail info@eventa01.com

Pismo poziva i dnevni red:
DSE 2018 Government Poziv
DSE 2018 Gov agenda

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija