10. svibanj. 2018.

Poziv na konferenciju Data driven government

Partneri Udruge gradova iz tvrtke Eventa01 pozivaju vas da nam se pridružite kao gost na poludnevnoj konferenciji na temu DATA DRIVEN GOVERNMENT, koji će se održati u petak 18.5. u HUB385, Petračićeva 4, Zagreb.

Na konferenciji vas očekuju dva poznata međunarodna stručnjaka s Data Sicence (Big Data, Analytics) područja te istaknuta imena iz lokalne zajednice.

Cilj je istaknuti najbolje prakse i potaknuti raspravu o tome kako javni sektor može maksimizirati obilje dostupnih podataka i unaprijediti uključenost građana u procese te povećati produktivnost zaposlenika kroz dijeljenje i podatkovnu analitiku. (data sharing and data analytics). Ova poludnevna konferencija dio je veće međunarodne konferencije Data Science Economy 2018. (17. i 18.5., http://ds2economy.com/). Više detalja i program možete pronaći u privitku.

Sudjelovanje na poludnevnoj radionici je besplatno za članove Udruge gradova. Broj sudionika je OGRANIČEN.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do utorka 15.5. na mail info@eventa01.com

Pismo poziva i dnevni red:
DSE 2018 Government Poziv
DSE 2018 Gov agenda