29. travanj. 2019.

EU obuka na temu zaštite javnih prostora

Istraživački centar Europske komisije (The Joint Research Centre – JRC) organizira obuku na temu zaštite javnih prostora s naglaskom na mjerama ublažavanja prijetnji povezanih s vozilima koja se održava u Italiji od od 12. do 13. lipnja 2019. godine.

Obuka je u prvom redu namijenjena gradovima odnosno odgovornim osobama u gradskim upravama – urbanistima, arhitektima, savjetnicima za borbu protiv terorizma, službenicima za sigurnost. Potencijalni kandidati za sudjelovanje trebaju se prijaviti najkasnije do 15. svibnja na e-mail JRC-PUBLIC-SPACES@ec.europa.eu. Odabranim kandidatima putne troškove će refundirati organizator.

Radionica se odvija na engleskom jeziku u prostorima JRC u gradiću Ispra, 70 kilometara udaljenom od Milana.

Za dodatne informacije pogledajte u informativni letak.