15. veljača. 2017.

Glasovanje publike za nagradu INPULS do 28. veljače

Iako su prijave praksi za nagradu INPULS završene, glasovanje za nagradu publike traje do 28. veljače u podne. Kako se spomenuta nagrada dodjeljuje i kako možete glasovati, provjerite u nastavku.

Na našim web stranicama uz svaku nominaciju postoji Facebook like tipka i samo jedna nominacija koja osvoji najviše glasova, odnosno “lajkova”, na našim stranicama dobit će nagradu publike prema odluci javnosti. Glasovanje za nagradu publike traje do 28. veljače u podne.

Sve nominirane prakse možete pronaći na http://www.udruga-gradova.hr/inpuls-2016-nominirani/

Vaše nominacije slobodno dijelite na društvenim mrežama uz napomenu prijateljima/pratiteljima da moraju otvoriti vašu nominaciju na web stranicama Udruge gradova i tamo pritisnuti Like tipku, s obzirom na to da iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti brojati pohvale koje vaša nominacija dobije na samom Facebooku.

Spomenuta nagrada, kao i nagrade po ostalim kategorijama, bit će dodijeljena na zasebnom događaju krajem ožujka u Zagrebu. Tada će ujedno biti poznati i dobitnici nagrada po ostalim kategorijama. Detalji o navedenom događaju bit će poznati naknadno.