Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. listopad. 2017.

Gradska uprava Solina radi i poslije podne

Gradska uprava Grada Solina izmijenila je radno vrijeme tako da bude dostupnija i otvorenija prema građanima te da u većoj mjeri uvaži njihove potrebe.

Gradonačelnik Solina, Dalibor Ninčević, dana 26. rujna u Gradskoj vijećnici Solina predstavio je, između ostaloga, i Zaključak o novom radnom vremenu gradske uprave koji se započeo primjenjivati s danom 1. listopada 2017. Sukladno Zaključku gradska uprava Solina utorkom radi od 11 pa do 19 sati kako bi građanima maksimalno izašla ususret i uvažila potrebe i želje građana da im uprava bude još dostupnija i otvorenija. Dodatno, uvedena je još jedna novost u radu solinske uprave te će gradonačelnik i stručne službe redovito obilaziti mjesne odbore, upoznati se s problemima i davati naloge službenicima za njihovo žurno rješavanje. Riječ je o načinu uočavanja i rješavanja komunalnih problema, kroz aktivno i otvoreno sudjelovanje vlasti, gradskih službi i sugrađana.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija