26. rujan. 2017.

HUSSZ kreirala prijedlog za izradu Nacrta Zakona o upravljanju i održavanju stambenih zgrada

Hrvatska udruga stanara i suvlasnika zgrada kreirala je prijedlog za izradu Nacrta Zakona o upravljanju i održavanju stambenih zgrada. Udruga koja je veoma aktivna zaštiti stanarskih prava sa svojim je suradnicima prezentirala medijima prijedlog za izradu Zakona o upravljanju i održavanju stambenih zgrada.

U pripremu prijedloga kroz rasprave koje se održavane u proteklim godinama, uključili su se predstavnici javnog sektora, gospodarstva, ustanova i institucija.

Detalje o samom prijedlogu možete pronaći na http://www.udruga-stanara.hr/hr/zakon_o_upravljanju_i_odrzavanju_zgrada/1227/253.