04. rujan. 2014.

Istraživanje transparentnosti (Lotus3)

U tijeku je obrada podataka o transparentnom poslovanju svih gradova, općina i županija u RH. Ovdje provjerite jeste li dostavili svu potrebnu dokumentaciju, budući da takav propust bitno utječe na rezultat Grada. Zbog tehničkog kvara moguće je da jučer niste mogli pristupiti sadržaju. Kvar je otklonjen i možete pokušati ponovo.

Niže navedeni gradovi nisu dostavili svu potrebnu dokumentaciju za potrebe istraživanja (anketni upitnik i popratne dokaze te Statut Grada i Poslovnik o radu Gradskog vijeća, ako isti nisu dostupni na web stranici).

Navedena dokumentacija je od ključne važnosti za rezultat Grada budući da je ista preduvjet za priznavanje bodova po svakom istraživanom pitanju.

Kontakt osobe za sve informacije:
Dario Runtić, dario@udruga-gradova.hr, 01/466-8003
Nives Miošić, nives@gong.hr, 01/4825-444

Za pristup popisu potrebno je prijaviti se na sustav.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?