Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

05. ožujak. 2018.

Konferencija o jednakosti, različitosti i uključenosti u lokalnoj samoupravi u Bilbau (ŠPA)

Vijeće europskih lokalnih i regionalnih jedinica (CEMR), Grad Bilbao (Španjolska) i Udruga baskijskih jedinica lokalne samouprave organiziraju konferenciju o jednakosti, različitosti i uključenosti, koja će se održati od 11. do 13. lipnja ove godine u Bilbau.

Tko bi trebao sudjelovati?

  • Lokalni i regionalni predstavnici i stručne službe koji rade na području jednakosti, raznolikosti i uključivanja
  • Stručnjaci, organizacije civilnog društva i akademici
  • Predstavnici međunarodnih organizacija i mreža

 

Zašto sudjelovati?

  • Jednakost, raznolikost i uključivat od presudne su važnosti za razvijanje atraktivnih zajednica i poboljšanje dobrobiti i kvalitete života svih građana.
  • CEMR konferencija o jednakosti, raznovrsnosti i uključenosti 2018. mjesto je da otkrijete kako izgraditi zajednice koje cijene sve, zajednice koje oslobađaju puni potencijal svoje populacije.

 

O čemu će se raspravljati?

  • Kako postići ravnopravnost, raznolikost i uključenost na lokalnoj razini. Od ravnopravnosti žena i muškaraca do sudjelovanja građana, od prava LGBT+ zajednice do integracije migranata.
  • Istražit će se kako se europski gradovi i regije mogu kretati prema raznolikijim, jednakim i uključivijim društvima u kojima se svi stanovnici osjećaju kao kod kuće.
  • Među temama na dnevnom redu bit će raspravljano o ljudskim pravima, javnom upravljanju i uslugama, zapošljavanju, ispreplitanju diskriminacije, ciljevima održivog razvoja UN-a i Europskoj povelji o jednakosti žena i muškaraca u lokalnom životu.

 

>> WEB

>> PROGRAM

 

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija