10. travanj. 2019.

Međunarodna konferencija „Croatia East Europe Ethics and Compliance 2019“

Druga međunarodna konferencija „Croatia East Europe Ethics and Compliance 2019“ (CEEEC 2019) na temu poslovne etike i usklađenosti, održat će se u Opatiji, 18. i 19. travnja u Amadria Konferencijskom parku 25/7.

Između ostalog, konferencija podupire jačanje općih principa dobrog upravljanja koji podrazumijevaju odgovornost, učinkovitost, transparentnost i pravičnost javnog sektora. S obzirom na teme koje obrađuje, konferencija predstavlja nesvakidašnji, vrijedan izvor edukacije i znanja za službenike povjerenike i povjerenike za etiku čime se doprinosi jačanju njihovih kompetencija i njihovom stručnom usavršavanju. Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski, a tijekom konferencije osigurano je simultano prevođenje.

„Croatia East Europe Ethics and Compliance 2019“  obrađuje teme poslovne etike, usklađenosti, prijave nepravilnosti, spolnog uznemiravanja, anti-korupcije, sukoba interesa, rizika i ljudskih potencijala te je jedina takva konferencija u široj regiji. Kao i prošle godine, konferencija ugošćuje predavače i stručnjake iz cijelog svijeta, koji će svojim znanjem i iskustvom pomoći u dijeljenju dobre prakse koja nedostaje na ovim prostorima. Jedan od ciljeva konferencije je podići svijest o etičkom promišljanju u javnom sektoru te, između ostalog, istaknuti važnost etičkog upravljanja u javnoj upravi, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave,javnopravnim tijelima te trgovačkim društvima u javnom vlasništvu.

Prijave i više informacija OVDJE.