30. svibanj. 2019.

Međunarodna ljetna škola o regionalnom razvoju i politikama u Splitu

Ekonomski fakultet u Splitu s ponosom predstavlja drugu međunarodnu ljetnu školu na temu “Regional development and policy – A new conceptualisation and reality check” koja se održava od 10. do 14. lipnja ove godine u Splitu.

Ljetna škola je prilagođena studentima, diplomiranim studentima, doktorandima i stručnjacima iz cijelog svijeta (društvene, humanističke, prirodne i tehničke znanosti).

U organizaciji Ekonomskog fakulteta u Splitu i Regionalne akademije znanosti, Ljetna škola “REGIONAL DEVELOPMENT AND POLICY – A NEW CONCEPTUALISATION AND REALITY CHECK” predstavlja jedinstvenu priliku za učenje i raspravu o strukturama, akterima, procesima, izazovima i budućim perspektivama regionalnog razvoja i politike EU u dijalogu s vodećim međunarodnim akademskim stručnjacima i praktičarima.

Ljetna škola nudi dva tečaja na temu “REGIONAL DEVELOPMENT AND POLICY – A NEW CONCEPTUALISATION AND REALITY CHECK” (studenti biraju samo jedan):
COURSE 1: REGIONAL DEVELOPMENT IN POST-CRISIS AND POST-GLOBAL WORLD koji pokriva široko područje regionalnog razvoja.

COURSE 2: (EU) REGIONAL POLICY – REALITY CHECK AND PERSPECTIVE koja stavlja veći naglasak na regionalne opcije, rezultate i buduću perspektivu.

Suradnja sa svjetskim prvacima u području regionalnog razvoja i razvoja politike, kao i mogućnosti umrežavanja, jedinstvena je na Ekonomskom fakultetu u Splitskoj ljetnoj školi.

Više informacija na http://summer.efst.hr/Courses, a prijave na http://summer.efst.hr/Essential-Info/Application.