24. studeni. 2017.

Mouans-Sartoux (FR) traži partnere za URBACT mrežu

Francuski grad Mouns-Sartoux, nositelj titule URBACT-ovog grada dobre prakse, odlučio je aplicirati na URBACT-ov poziv za transferne mreže, kao vodeći partner. Mouans-Sartoux je nositelj dobre prakse pod nazivom “Održive i organske kantine“.

Podsjećamo, u prvoj fazi potrebno je okupiti tri partnerska grada iz različitih zemalja. Tako Mouans-Sartoux traži još dva partnerska grada (tzv. transferni gradovi) koji su zainteresirani za prijenos njihove prakse u svoju lokalnu zajednicu. Jedan od ta dva partnera mora biti iz manje razvijenih regija (cijela Hrvatska pripada toj grupi).

Više o praksi saznajte na http://urbact.eu/collective-school-catering

Ako ste zainteresirani, možete ispuniti aplikacijske obrasce (Word, PDF) te ih poslati na sljedeće e-mail adrese(sve 3): mead@mouans-sartoux.net , lea.sturton@mouans-sartoux.net and gilles.perole@mouans-sartoux.net

Rok za slanje obrazaca je 7. prosinca!

Uz to, Mouans-Sartoux osniva Europski klub “Područja organske hrane“. Klub ima za cilj povezivanje mjesta u Europi kojima je održiva prahrana stup razvoja poljoprivrede, gospodarstva, društva i javnog zdravlja.

Sastanak će se održati 25. siječnja 2018., a više informacija možete pronaći ovdje.