17. travanj. 2014.

Nove radionice za javnu nabavu najavljene Upravi za sustav javne nabave

Obavijest zainteresiranim polaznicima – Nove radionice za javnu nabavu najavljene Upravi za javnu nabavu Ministarstva gospodarstva

Udruga gradova uputila je Upravi za sustav javne nabave Ministarstva gospodarstva na odobrenje dva programa redovitog usavršavanja – dvije osmosatne radionice koje se planiraju održati u Rijeci 12. i 13. lipnja, a temeljem kojih polaznici  dobivaju potvrde  o redovitom usavršavanju u svrhu obnove certifikata iz područja javne nabave.

Teme radionica su:

1) Okvirni sporazum, središnja i zajednička nabava u praksi.

2) Upravljanje bagatelnom nabavom, najnovija praksa DKOM-a, javna nabava i fiskalna odgovornost – novi obveznici davanja izjave o fiskalnoj odgovornosti.

Detaljne informacije o radionicama objavit će se na web stranicama Udruge odmah po zaprimljenoj obavijesti Uprave za sustav javne nabave o uvrštenju prijavljenih tema u odobrene programe izobrazbe.