Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

Javna nabava

Plan nabave za 2014.

Plan nabave za 2013.

POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU NABAVE RADOVA NA UREĐENJU POSLOVNOG PROSTORA PALMOTIĆEVA 25, ZAGREB

O B A V I J E S T
o poništenju postupka nabave ispod zakonskog praga
Evidencijski broj nabave: 1-2014

Naručitelj poništava postupak nabave radova na uređenju poslovnog prostora u Zagrebu, Palmotićeva 25, iz razloga što cijena dostavljene ponude prelazi osigurana sredstva Naručitelja. Poziv za dostavu ponuda u ponovljenom postupku za isti predmet nabave Naručitelj će objaviti na svojim web stranicama najkasnije u roku od 8 dana.

PONOVLJENI POZIV ZA DOSTAVU PONUDA U POSTUPKU NABAVE RADOVA NA UREĐENJU POSLOVNOG PROSTORA PALMOTIĆEVA 25, ZAGREB

Obavijest

Sukladno članku 13. stavak 9. točka 1. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine, br. 90/11) objavljujemo da ne postoje gospodarski subjekti s kojima Udruga gradova u Republici Hrvatskoj kao javni naručitelj ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi, u smislu odredbe članka 13. Zakona.

Pravilnik o nabavi robe, radova i usluga

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija