Prijave za Nacionalnu konferenciju savjeta mladih još samo danas i sutra!

U organizaciji Udruge gradova u RH, Grada Pule i Savjeta mladih Grada Pule, a uz potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, od 7. do 9. prosinca ove godine u Puli će se održati Nacionalna konferencija savjeta mladih. Konferencija za cilj ima jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te izgradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih. Prijave traju do 15. studenog.

Čitajte dalje

Traju prijave za Nacionalnu konferenciju savjeta mladih – preostalo manje od pola slobodnih mjesta

Čitajte dalje

Otvorene prijave za Nacionalnu konferenciju savjeta mladih RH u Puli!

Čitajte dalje

Nastavljamo s Obukom savjeta mladih – iskažite interes!

Udruga gradova u RH, u suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, provodi Obuku članova savjeta mladih koja je namijenjena županijskim, gradskim i općinskim savjetima mladih, ali i predstavnicima izvršne i predstavničke vlasti, upravnim tijelima, službama, udrugama mladih i za mlade te zainteresiranoj javnosti općenito.

Osnovne informacije

Opis programa:

Edukacija članova Gradskih/Općinskih vijeća te savjeta mladih kojoj je cilj da sudionici steknu informacije i vještine koje su preduvjet za kompetentno obavljanje vijećnićkog posla. Uključuje sljedeće module: Sustav lokalne samouprave, Rad predstavničkog tijela, Financiranje lokalne samouprave, Odgovorno zastupanje interesa građana, Vještine u obavljanju vijećničke dužnosti.

Trajanje:

10h / 2 dana

Lokacija održavanja:

Gradski prostori Grada koji uloži zahtjev za obukom

Termin održavanja:

Po dogovoru s Gradom u kojem se obuka održava

Kotizacija:

Besplatno za gradove koji su članovi Udruge gradova, 20.000,00 kn za nečlanove (uključuje najam prostora, obrok za sve sudionike, pauzu za kavu)

Materijali